• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Nie ma użytkowników w trybie online :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 0 gości (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

Podróż na wschód, Birma, Tajlandia, jeżeli wszystko wyjdzie,

Moderator: Monia

autor: MaciejChodak » 17 maja 2015, 21:23

Hej, jestem Maciek, 20 lat, z Gorzowa Wielkopolskiego

Autostopem jeździłem na bliskie dystanse, najdalej udało mi się zajechać z Gorzowa do Ustki, i z Ustki do Berlina. Od bardzo dawna chciałem zwiedzić i poznać kulturę krajów wschodnich, nie mam jeszcze ułożonego konkretnego planu podróży, ale na pewno będę chciał "zahaczyć" o Birmę. :D

Nie określam punktu docelowego, jeżeli będzie potrzeba zatrzymać się gdzieś na tydzień i popracować żeby mieć pieniądze na dalszą podróż to nie mam z tym najmniejszego problemu. Nie dysponuję dużą ilością gotówki, wezmę to co niezbędne i dodatkowe rzeczy typu power banki żeby mi telefon nie padł kiedy znajdę się w jakimś pięknym miejscu i będę chciał je uwiecznić na zdjęciu.

Myślałem o podróży samemu, ale znajomi czasami wiedzą lepiej czego potrzebuję, i rzeczywiście, we dwójkę by było zdecydowanie raźniej. Szukam kogoś energicznego, płeć nie gra roli, byle by ta osoba potrafiła powiedzieć, że nie rezygnujemy i jedziemy dalej.

Jeżeli ktoś by był zainteresowany, można pisać do mnie na facebooku: https://www.facebook.com/Maciej.Chodak tam chyba będzie najłatwiej. A i właśnie, chciałbym wyjechać w ciągu dwóch miesięcy, mały poślizg nie zrobi mi wielkiej różnicy. :)
MaciejChodak
Random

Wróć do Szukam kompana/-ki