• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Użytkownicy online: 17 :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 17 gości (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości

Portugalia - dobra okazja, szukam kompana/ki

Moderator: Monia

autor: kamila8 » 07 lipca 2014, 11:52

Cześć!
Szukam osoby, która chciałaby wybrać się ze mną stopem do Portugalii w połowie lipca.
Wiem, że zostało niewiele czasu, ale moja koleżanka zrezygnowała w ostatniej chwili a wolałabym uniknąć samotnej podróży. Szukałam już chętnych wśród znajomych i niestety nikt nie może się wyrwać. Ogłaszanie się na forum to dla mnie trochę ostateczność, ale może akurat znajdzie się ktoś, kto może sobie pozwolić na taki wypad..

Jak wygląda sprawa:

Założyłam się z moim kolegą z Portugalii, że dotrę do niego z Polski w 6 dni (łatwizna;))
Jeśli wygram, będę jego gościem do 30 lipca (spanie, jedzenie- za free). Dotyczy to także osoby, która ze mną przyjedzie. Jeśli przegram, to oczywiście również będę jego gościem (to dobry kolega;)), jednak będę musiała być też jego kierowcą (zawieźć go czasem do miasta, czy na imprezę).
Warunki, jak widać, dość korzystne - w końcu to prawie darmowe wakacje w Portugalii:)

Chciałabym wyjechać z Polski 14 lipca (poniedziałek).

Mam już pewne doświadczenie w podróżowaniu stopem po Europie i najchętniej wzięłabym ze sobą osobę, która także podróżowała już w ten sposób. Nie jest to jednak konieczny warunek.

Jeśli znajdzie się ktoś chętny, zapraszam do dyskusji!
kamila8
Random

autor: marmar » 08 lipca 2014, 01:01

Hej!

Też wybieram się do Portugalii w połowie lipca, tyle że mam już z kim, więc o ile nie jesteś zainteresowana jazdą w trójkę to odpadam.

Chciałabym jednak zapytać o trasę, jaką zaplanowałaś. Jestem całkiem zielona, stopa to łapałam do szkoły, jak mi uciekł ostatni autobus.

Naturalnie, czytam, przeglądam, szukam informacji na własną rękę, ale może mogłabyś coś podpowiedzieć?

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
marmar
Random

Wróć do Szukam kompana/-ki