• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Online jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gość (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Hiszpania/Maroko lub Turcja/Armenia -> sierpień

Moderator: Monia

autor: Maggi » 13 czerwca 2014, 19:17

Hej!
Sesja zbliża się wielkimi krokami, więc to już najwyższy czas, żeby pomyśleć o spędzeniu wakacji! ;D
Co prawda nie jestem typem, który lubi planować i wiedzieć wszystko wcześniej, jednak dobrze by było znaleźć towarzysza trochę przed wyjazdem, żeby móc się spotkać i wszystko obgadać.

Po głowie chodzi mi: Hiszpania i Maroko jak też Turcja, (Gruzja), Armenia

Generalnie niskobudżetowo, namioty/cs, tanie wino w jakimś fajnym miejscu.
Nie jestem osobą, która lubi wylegiwać się całe dnie na plaży, wolę zwiedzać, poznawać obcą kulturę i nowych ludzi!
Jestem fanką też wszelkiego rodzaju „ruinek” ;)
Wszystko płynne i do dogadania. Fajnie jest czasem trafić w miejsce, o którym się wcześniej nie słyszało, a okazuje się cudowne i niezapomniane.
Mile widziane również koncerty i festiwale! ;D

Jeśli byłbyś wstępnie zainteresowany, napisz, może się dogadamy!

Pozdrawiam!
PS. Zapomniałam dodać, że mam 20 lat, doświadczenie i masę pozytywnej energii :)
PS2. Preferowane osoby wege lub takie, które nie będą mądrzyły się na ten temat ;P
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2014, 12:49 przez Maggi, łącznie zmieniany 3 razy
Maggi
Random

autor: jpazio » 15 czerwca 2014, 15:07

Hej, ja właśnie również planuję taki wypad, bardziej Hiszpania/Portugalia ale to co piszesz też jest bardzo fajne. Ja myślę wyruszyć z Warszawy po Woodstocku (ok 4-5 Sierpnia). Moje doświadczenie jest małe, ale bez problemu daję radę w polowych warunkach, bez jedzenia itd.. A Ty skąd jedziesz? Jeśli nadal jesteś zainteresowana daj znać.
jpazio
Random

autor: Maggi » 15 czerwca 2014, 18:36

Hej!
Wyruszam z okolic Wrocławia (ale Ty nie musisz :)).
A plan jest dość płynny, więc w sumie nie mam nic przeciwko, żeby "zahaczyć" o Portugalię na pare dni :)
Napisz może mi prywatną wiadomość, albo na mail : trywialnie@gmail.com to pogadamy.
Pozdrawiam!
Maggi
Random

autor: Maggi » 08 lipca 2014, 09:51

Hej. Wciąż kogoś szukam, a wizje wyprawy i plan jest dość płynny, więc można ponegocjować, może się dogadamy :)

W opcji hiszpańskiej chodzi mi po głowie też spróbowanie robienia baniek na ulicy, żeby trochę sobie dorobić, ale też dobrze się bawić (bo to frajda nie tylko dla dzieciaków ;))

Czas się troszeczkę zmienił, mogę wyruszyć ok. 23/24-tego lipca, a wrócić we wrześniu.

Pozdrawiam cieplutko!
Maggi
Random

autor: MarcinM » 09 lipca 2014, 20:03

Hej! Właśnie szukam kogoś z kim mógłbym się wybrać w tamte strony, tzn. Hiszpania-Portugalia-Maroko.
Nazywam się Marcin, mam 20 lat i studiuje AIR na W4 na PWR. Nie narzekam, potrafię cieszyć się z drobiazgów i nie potrzebuje jakiś specjalnych warunków. Wystarczy karimata i coś do jedzenia. Chciałbym trochę pozwiedzać odwiedzane kraje, a w szczególności dotrzeć do miejsc nie zadeptanych przez przeciętnych urlopowiczów.
Również bardzo chętnie spotkam się przed wyjazdem, a Wrocław to dla mnie idealne miejsce do tego.
MarcinM
Random

autor: Maggi » 09 lipca 2014, 20:36

Marcin - priv :)
Maggi
Random

autor: meth » 10 lipca 2014, 04:49

Hej! Nie wiem jak wysłać na tym forum wiadomość prywatną :D. Podróżowałaś już na wege? Obawiam się trochę tłumaczenia każdemu kierowcy, który oferuje obiad, że dziękuję ale nie jem takich rzeczy. Szczególnie w krajach typu Turcja, gdzie odmówienie gościny jest wręcz obraźliwe.
meth
Random

autor: Maggi » 25 lipca 2014, 17:28

Meth - tak, cały czas tak podróżuję i nie mam z tym żadnych problemów : )) to prawda - czasami trzeba nieźle się wygimnastykować, żeby ktoś się nie obraził, ale bez przesady, przecież nie będę łamać swoich przekonań, żeby być dla kogoś miła. Zwykle bardziej uparci dają się "udobruchać", kiedy zgodzę się np. na kawę lub coś innego :) )

A co, zastanawiasz się nad przejściem czy wojażowaniem po ?? :)

PS. Kompan się posypał, więc wciąż szukam. Wyjazd coraz bliżej, dlatego teraz w grę wchodzą również moje ukochane Bałkany :)) Mile widziana wizyta na Guczy (cudne miejsce!) i/lub rainbow europejskie (rumunia) na początku wyjazdu bądź światowe (węgry) pod koniec.

Pozdrowienia!
Maggi
Random

autor: RafalPzn » 25 lipca 2014, 20:54

ja się piszę normalnie ;p
RafalPzn
Random

autor: Maggi » 25 lipca 2014, 21:25

Na wspólny wypad?? :)
Maggi
Random

Następna