• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Nie ma użytkowników w trybie online :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 0 gości (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

Może nie sprzedam, ale podobnie :)

Moderator: Jak To

autor: Mr.Szaman » 19 grudnia 2014, 12:36

Witam was moi drodzy autostopowicze :)
Mam nadzieje, że nie zostanę zlinczowany za wrzucanie tutaj tego typu ogłoszeń, ale jest to forma dzięki której zarabiam między innymi na podróże właśnie :)
Przejdę może do rzeczy.

Jeśli ktoś z was byłby zainteresowany zrobieniem sobie dreadów (bądź poprawieniem już istniejących) na terenie Krakowa, okolicach jak i bardziej odległych miastach - oto jestem ;)
7 jak już nie 8 lat doświadczenia, metoda szydełkowa (0.5, 0.55 mm).
Wiele zadowolonych głów w tym także moja którą zrobiłem sam i którą się zajmuje.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany albo miał jakiekolwiek pytania związane z dreadami - zapraszam do kontaktu na fb bądź przez telefon - 508643360 :)
Portfolio i więcej informacji na stronie na fb -> https://www.facebook.com/pages/Good-dre ... 8656987482

Pozdrawiam ;)

P.s
Aktualnie nigdzie się nie wybieram, ale mam w planach przejechanie się w niezbyt odległej przyszłości do Pragi na kilka dni. Byłby ktoś chętny na taką krótką i przyjemną podróż?:)
Mr.Szaman
Random

Wróć do Sprzedam