[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
Forum Autostopowiczów. • Wyświetl temat - Przywitaj się!
  • Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Online jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gość (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Przywitaj się!

autor: Fantasmagoria » 12 października 2014, 08:25

Cześć Wam!
Nazywam się Gosia i mieszkam i studiuję na politechnice we Wrocławiu, choć pochodzę ze stolicy. Uwielbiam chodzić po górach, wspinać się, choć jestem jeszcze początkująca, biegać i poznawać nowe kultury, szczególnie z perspektywy autostopu. Ostatnio, wraz z przyjaciółmi, odkrywaliśmy w ten sposób Gruzję i Turcję, a w przyszłości.. kto wie, na razie ciągnie nas na wschód, ale na pewno na tym nie poprzestaniemy ;)
Fantasmagoria
Random

autor: Mal » 12 października 2014, 18:22

Witam wszystkich! :)
Mam na imię Monika, jestem studentką UP we Wrocławiu, a dokładniej- uczę się leczyć zwierzątka, aby w przyszłości kroczyć ścieżką kariery lekarza weterynarii.

Ostatnie dni należały do bardziej filozoficznych, bo w maju stuknie mi już 25 lat, a ja uświadomiłam sobie, że jeszcze wielu rzeczy nie spróbowałam z tych, które zawsze chciałam zrobić. Do nich należy podróż autostopem, poznanie nowych miejsc i ludzi :)

Zarejestrowałam się żeby poszukać ludzi, którzy mają ochotę gdzieś pojechać- Polska na początek, później dalsze wycieczki, szczególnie na zachód (od Niemiec po Portugalię) i na południe (od Czech po Chorwację, może jeszcze dalej... ;) ).

Potrafię przeżyć w trudnych warunkach, a nawet marzy mi się noc pod gwiazdami, w szczerym pustkowiu...

Jeśli masz podobne przemyślenia, chciałbyś/chciałabyś mnie poznać albo rozpatrzyć moją osobę jako kandydatkę na koleżankę w wyprawie, pisz śmiało! :))
Awatar użytkownika
Mal
Random

autor: Corwin » 23 października 2014, 22:20

Siema! :)

Jestem Mateusz, mieszkam w Rybniku - przyciągnął mnie do Waszej ekipy Bart. Wpadłem na parę imprez, poznałem kilka osób, byłem na zlocie i uznałem ze pora również tutaj się pojawić :)

Jestem śmierdzącym leniem pracującym po 12-18h dziennie :P

Gdyby komuś nie działał komputer lub cos nie funkcjonowało na jakiejś stronie mozecie do mnie pisać :)

A jak ktoś chce wiedzieć coś wiecej o mnie to zawsze moze zapytać :)

Pozdro!
Niezmiennie mówi to, co myśli i czuje. Oczywiście konwencjonalna moralność każe nam być uprzejmymi, ale bycie uprzejmym nie zawsze jest uczciwie.
Awatar użytkownika
Corwin
Random

autor: WojTAZ » 27 listopada 2014, 17:39

No dobrze, w takim razie siemano wszystkim podróżnikom! :P

Jestem Wojtaz i trafiłem tu nie przez przypadek.. (; W grupie na FB jestem już jakiś czas, a do rejestracji tutaj skłoniło mnie kilka osób i perspektywa wspólnego Sylwestra, przy którego organizacji chętnie pomogę i podzielę się swoim doświaczeniem ;)

Krótko o mnie: Niezdefiniowany, samozwańczy i niedyplomowany
Specjalista od przekonywania ludzi do popełniania rzeczy głupich i nierozważnych.
Nieprzewidywalny 24-latek, który najpierw skacze w przepaść, a później robi to znowu jeżeli tylko uzna, że było warto.
Bez strachu. Bez lęku. Bez wstydu i bez sentymentów. Bo żyje się tylko JEDEN RAZ (;

Z wyszkolenia maniak technologii użytkowych i wszelkiego elektro-sprzętu, który ułatwia ludziom życie. Nie potrafię żyć bez kontaktów z ludźmi i muzyki. Ale za to bez problemu rozpalę dziki ogień w deszczu i upiekę zwierzynę w środku puszczy.

Bardzo cieszę się, że tu trafiłem i jednocześnie wyznaczam sobie misję:
Podczas tegorocznego Sylwestra poznać wszystkich Was razem i każdego z osobna.
Pozdrawiam cieplutko!
BIG UP! BIG UP! BIG UP!!! :mrgreen:
Awatar użytkownika
WojTAZ
Random

autor: szamanka25 » 03 grudnia 2014, 10:42

Witajcie kochani:)! jestem Ola i podróżuje stopem gdzie sie da i kiedy sie da:) zjechałam cała Polskę a najlepiej się jeździ TIRami na Woodstock bo zawsze na radyjku kierowcy załatwia dalszy transport:) nie spotkałam się jeszcze z jakąś niemiłą sytuacją ze strony kierowców a jeżdżę tyle lat;p wręcz dostrzegam same plusy: darmowe podróżowanie po świecie, poznawanie ciekawych ludzi (bo nigdy się nie zatrzyma jakiś gbur, tylko taki który ma pozytywne podejście do życia:)
pozdrawiam Was gorąco!
Ps. może któregoś razu zabierzecie z drogi rudą szaloną studentkę to służę wysłuchaniem, wsparciem dobrym słowem i towarzystwem:)
szamanka25
Random

autor: SpontanWWSCH » 05 grudnia 2014, 14:26

Witam mam na imię Paweł a wołają na mnie Spontan . Pochodzę z okolic Białej Podlaskiej , miejscowości położonej na wschodzie Polski. Mam 24 lata. Od nie dawna zacząłem podróżować w dalsze trasy. Byłem w tym roku w Anglii i Holandii na stopa .Po Polsce za wiele też nie podróżowałem , więc jako tak , aż takiego wielkiego doświadczenia nie mam , to i tak sobie radzę całkiem nieźle.Jestem osobą lubiącą przygody podczas podróży plus ta adrenalinę.Praktycznie cały czas jestem uśmiechnięty i wygadany . Nie mogę usiedzieć nigdy w miejscu. Do tego bardziej nocny ze mnie chłopak. Muzyka-moja można powiedzieć kolejna pasja od której się uzależniłem. Tworzę własne teksty po czym podchodzę do mikrofonu i rapuje ;) Nie inspiruje się w muzyce wykonawcami a utworami ,więc jeśli chodzi o muzykę to słucham wiele gatunków od rapu po stare polskie przeboje .

Na dzień dzisiejszy nie pracuje póki co i nie mam ograniczonego czasu co do podróżowania i poznawania nowych miejsc . Po świętach z chęcią wybrał bym się z z kimś najlepiej z jakąś kobietą w podróż stopem i wcale nie musi mieć podobnych zainteresowań. Chciałbym pojechać na Litwę do Wilna lub do Pragi w Czechach ,chociaż inne propozycje też mogę rozważyć.

W przyszłości tak od kwietnia marzy mi się Euro trip na który chcę pojechać z wyjątkową osobą która może poznam tutaj albo kiedyś po drodze

Zostawiam mój kontakt na Facebooku:https://www.facebook.com/profile.php?id=100001877535594 , lub wiadomości zostawiać tutaj.

Pozdrawia Spontan ;)
Paweł Spontan ;)
SpontanWWSCH
Random

autor: SpontanWWSCH » 05 grudnia 2014, 15:10

Paweł Spontan ;)
SpontanWWSCH
Random

autor: papaja_w_autobusie » 06 grudnia 2014, 16:23

Siemanko wszystkim :)
Mam na imię Ewelina, jestem z Krosna i studiuję chemię leków w Katowicach. Niestety nie mam zbyt dużego doświadczenia w podróżowaniu autostopem i własnie teraz chciałabym to zmienić! :D Widzę w tym swój sposób na wolność i szczęście :) Mam nadzieje na poznanie tu ludzi którzy maja taki sam pogląd na otaczający nas świat, pozytywnie świrniętych, takich przy których można chłonąć piękno świata :D Kim jestem? dla tych który mnie poznali, wiecznie uśmiechniętym wariatem, który nie boi się np. uwalić błotem ;P

W tym momencie marzy mi się Sylwester w Bieszczadach, na totalnym odludziu w jednej z chatek dla wędrowców *.*

Jestem otwarta na wszelkie nowe znajomości, jeśli ktoś szuka towarzysza drogi, cały czas tu jestem i czekam :D (może przyda się komuś szalony chemik) :D
Awatar użytkownika
papaja_w_autobusie
Random

autor: borewiczb3 » 27 grudnia 2014, 13:20

Witam wszystkich, nazywam się Tomasz, mam 27 lat i pochodzę z Tarnobrzega. Ukończyłem studia i szukam swego miejsca na świecie.Liczę że spotkam tu osoby chętnie do wspólnych wypraw. :)
Awatar użytkownika
borewiczb3
Random

autor: Angie » 04 stycznia 2015, 12:09

Hey, nazywam się Angelika, mam 23 lata i jestem studentką UMK w Toruniu. Interesuje mnie świat,poznawanie go na własnych doświadczeniach, między innymi przez podróże. Dotychczas podróżowałam, gdy miałam na to kasę. Czas łamać bariery i wyruszyć bez jej wielkich nakładów :) Za początek stawiam na wyprawy po EU - strefie schengen - bezpieczniej. Niemniej jednak za kilka lat chciałabym pojechać na wschód, hen hen daleko ;)
Jestem otwarta na ludzi i świat, pozytywnie nastawioną do świata, oraz łamanie własnych barier, także jeśli są tu jacyś pozytywni szaleńcy gotowi wyruszyć w świat, pisać. Na Lipiec /sierpień planuję przejść Camino de Santiago, jeśli jest ktoś zaintersowany... Wiesz co masz robić;)
mój fb:
https://www.facebook.com/angelika.krawczyk.14
Awatar użytkownika
Angie
Random

PoprzedniaNastępna

Wróć do Przywitaj się! :)