• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Nie ma użytkowników w trybie online :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 0 gości (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

Przywitaj się!

autor: mellifera » 03 maja 2014, 18:57

I ja też! Ja też! Ja też! :)

Jestem Ewa, 20 lat. Pochodzę z okolic Rabki Zdrój, czasy licealne spędziłam w Krakowie, a teraz studiuję w Łodzi, więc się tak troszkę plątam po Polsce.

Doświadczeń z autostopem nie mam dotychczas żadnych, mam nadzieję, że tegoroczne wakacje to zmienią (jeżeli jakakolwiek bardziej doświadczona duszyczka byłaby chętna przygarnąć mnie pod swoje skrzydła na jakimś wyjeździe, pisać, dzwonić! od razu pobiegnę ;) ).

Cześć wszystkim! ^^
mellifera
Random

autor: Pollyfonia » 04 maja 2014, 13:25

Jestem Zuza, lat 20. Z autostopem dopiero co się zaprzyjaźniłam, ale jak - machnęłam 6000 km przez Europę przy okazji Auto Stop Race do Walencji. Właśnie na mecie zauważyłam wlepkę "Keep calm and hitchhike" z adresem tego forum, więc postanowiłam sprawdzić i oto jestem.

Pochodzę z okolic Kołobrzegu, a aktualnie studiuje sobie w Warszawce, jednak od nowego roku akademickiego uciekam do Poznania.

W autostopowaniu jestem totalnie zakochana. Kocham ludzi, którzy zdecydowali się zabrać mnie i moją towarzyszkę. Kocham stacje benzynowe, na których przyszło nam kwitnąć nawet dobę. Ktoś, coś, gdzieś stopem, ja się piszę! Zwłaszcza na Hiszpanię!
Pollyfonia
Random

autor: marmar » 04 maja 2014, 16:39

Hej!
Mam na imię Maria i bardzo miło mi Was poznać.
Studiuję w Poznaniu, pięknym mieście. Widzę, że sporo tu osób z Wielkopolski. Gdyby jakieś piwo/herbata/slajdy się kroiło, to ja bardzo chętnie, bo nie tylko jeździć lubię, ale i posłuchać, focie obczaić, owszem-owszem.
Co do jeżdżenia, to, niestety, jeżdżę mało, a autostopem wcale. Powód - czasu ni ma. Kiedyś będzie, musi być.
Zarejestrowałam się tu, bo szukam chętnych na wspólny przejazd Koleją Transsyberyjską w sierpniu. (Tyle, że ja w jedną stronę i, dalej, do Szanghaju.)
Awatar użytkownika
marmar
Random

autor: Miśka » 07 maja 2014, 07:03

Hej!!!
Nazywam się Misia, mam 21 lat i studiuje pielęgniarstwo w Gdańsku. Jestem zwariowaną wariatką i uwielbiam podróżować, głównie na stopa:) Jakieś tam doświadczenie w tych sprawach już mam ale to dopiero początek bo marzy mi się cały świat:D Jestem wesoła, pozytywnie zakręcona i uwielbiam poznawać nowych ludzi:)
Awatar użytkownika
Miśka
Random

autor: Clamprach » 08 maja 2014, 17:33

Siema,

Sławek, do 30stki bliżej niż do 20stki, doświadczenia z autostopem były - ale raczej w Polsce - zacząłem na krótkich dystansach w wieku 13 lat :) Plany na wypad życia były i są, próba takiego wypadu była - nieudana do końca, jednak niosąca sporo nauki :)
Więcej sensu pisać nie ma - poznać możemy się przy piwie :)

Przyjemności! :)
Awatar użytkownika
Clamprach
Random

autor: Fuksja » 09 maja 2014, 14:27

Hej, jestem Nina, lat 20. Pochodzę z Opola, studiuję Filologię Indyjską we Wrocławiu. Przestopowałam około 20 000 km i gdy tylko czas pozwala, dodaję do tego wyniku kolejne kroczki :) Marzę o objechaniu Azji stopem. Jestem otwarta na wszelkiego rodzaju integracje, małe i większe wycieczki, piwko w plenerze i dyskusje podróżnicze też baaardzo mile widziane :)
Fuksja
Random

autor: steszew » 10 maja 2014, 17:01

Hej wszystkim:))
jestem tu aby poinformowac was o imprezie autostopowej:))

wiecej info na https://www.facebook.com/groups/1404595656488645/

zapraszamyyyyyy:)
pierwsza takaimpreza w pl
steszew
Random

autor: rozwal » 17 maja 2014, 10:08

Hej!

Jestem rozwal, stopem przejechałem około 85 tys. km w ponad 35 krajach. Z chęcią będę się dzielił doświadczeniami i dowiem ciekawych informacji od Was :)

Polecam wszystkim http://hitchwiki.org/ gdzie można znaleźć tony przydatnych informacji oraz mapy z pozaznaczanymi miejscami do łapania stopa. Mój profil na hitchwiki: http://hitchwiki.org/en/User:Rozwal

pozdrawiam,
rozwal
~85'000km stopem
rozwal
Random

autor: MKoke9000 » 18 maja 2014, 17:59

Dzień Dobry :)

Jadą Państwo tam gdzie Ja? :D

Mam na imię Marek i ogłaszam, że wybiorę się w daleką podróż autostopem :D
Jeszcze nie wiem dokładnie gdzie, ale wiem dokładnie, że chcę dużo doświadczyć i zobaczyć oraz poznać wielu ludzi :D

Pierwszą myśl o dalekiej podróży stopem zaszczepił mi mój dobry znajomy. Marzył on o podróży stopem do Portugalii przez europejskie miasta. Im dłużej myślę o takiej podróży, tym bardziej mi się to podoba :D

Biorę też pod uwagę wyprawę na Bałkany i do Turcji :D

Jestem dobrym kompanem do podróży i nie tylko :D Jestem otwartym i przyjaznym człowiekiem ;) Z przyjemnością wysłucham rad bardziej doświadczonych w jazdą stopem po świecie ;)
MKoke9000
Random

autor: Miona » 18 maja 2014, 18:25

Hej, mam na imię Dominika. Wspólnie z przyjaciółką planujemy wybrać się do Maroka. W dalszych planach mamy podróż nad basen morza Śródziemnego oraz Amerykę Południową i Indie. Zarejestrowałam się tu by poznać podobnych ludzi, którzy podzielają moją fascynację podróżą.
Awatar użytkownika
Miona
Random

PoprzedniaNastępna

Wróć do Przywitaj się! :)