• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Nie ma użytkowników w trybie online :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 0 gości (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

lipiec 2014 Francja - Hiszpania

Moderator: Monia

autor: Jenny_Lee » 28 marca 2014, 18:02

Cześć! Nazywam się Ania, mam 18 lat i przyjaciółkę, która też ma 18 lat. Jesteśmy z Łodzi, a dokładniej z Pabianic i poszukujemy kompanów (najlepiej chłopaka/ów, bo sami dobrze wiecie jak wyglądają dwie samotne dziewczyny łapiące stopa) do wspólnego podróżowania po Francji i Hiszpanii.
Planujemy wyjazd na początek lipca lub koniec czerwca. Mamy zamiar znaleźć pracę we Francji na krótko, na przykład pozbierać chwile truskawki, a potem ruszyć do Hiszpanii w kierunku ukrytych wiosek hipisowskich i magicznych ogrodów gdzie na śniadanie je się pomarańcze z drzewa. Oczywiście brzmi to teraz jak rozmarzony bełkot, ale wszystko jest do zrobienia.
Jeśli chodzi o doświadczenie to właściwie zjeździłyśmy stopem całą Polskę i nie tylko, więc jesteśmy dość obeznane z podróżniczymi warunkami, niekiedy kryzysowymi. Z pewnością daleko nam od bycia marudnymi. No, może ja czasem bywam.
Jeśli ktoś ma trochę inne plany możemy się dostosować w miarę możliwości, jednak jedzenie na śniadanie pomarańczy z drzewa to punkt obowiązkowy do zaliczenia.

Trochę się rozgadałam, tak więc w razie chęci, pytań zapraszam na mego fejsa: https://www.facebook.com/anna.piechura.39

Pozdroooo :))
Awatar użytkownika
Jenny_Lee
Random

Wróć do Szukam kompana/-ki