• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Online jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gość (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Międzynarodowe Mistrzostwa Autostopu Sopot - Piran 2014

Moderator: Monia

autor: Tef » 20 lutego 2014, 10:15

Chciałbym poznać Wasze zdanie na temat mistrzostw
Bierze ktoś z Was udział ?
Ja jeżdżę od kilku lat i właśnie tylko z ludźmi z Klubu Przygody.
Szczerze polecam i zapraszam do rozkminy.

https://www.facebook.com/mmautostop?fref=ts
...Więc kimże w końcu jesteś?
- Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
Awatar użytkownika
Tef
Random

autor: Packa » 20 lutego 2014, 18:28

Ja kilka lat się zabierałam do tego, żeby wystartować, rok temu wystartowałam ... I wszystko super, tylko wkurza mnie to, że droga jaką pokonuję aby tam dojechać, jest porównywalna z tą jaką potem wykonuje się w ramach zawodów :P

Ale trzeba przyznać, że mają fajne pomysły z numerkami startowymi, które dość mocno rzucają się w oczy, w przeciwieństwie do "patentów" innych rajdów. Do tego mocno kolorystyczne koszulki i np. w zeszłym roku - świetne nagrody.

Aczkolwiek dość mocno irytowały mnie narzekania organizatorów, że ludzie narzekają na to, że nocleg na polu namiotowym jest za drogi i np. chcą nocować gdzieś indziej, często na dziko ...
No cóż. Organizatorzy chyba zapomnieli, że były to zawody autostopowe, a takie podróże dość często wiążą się z małym budżetem... I nie każdego stać na opłacenie kilku dni na polu namiotowym, skoro pogoda jest super i możnaby gdzieś na dziko ;)

Ale tak poza tym, to spoko, chociaż szkoda, że aż tyle rajdów w tym samym czasie startuje :/ Na drogach tłok nieziemski ;)

Może mi ktoś zdradzić w jakim czasie w tym roku Auto Stop Race startuje?
Nasze Ślady - www.nasze-slady.blogspot.com - Zapraszam serdecznie :)
Awatar użytkownika
Packa
Pojechał/a busem na ASR

Wróć do Europa