• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Online jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gość (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Grecja w drugiej połowie marca :)

Moderator: Monia

autor: Surgical_Steel » 11 lutego 2015, 21:40

Witam wszystkich !!! :)
Mam na imię Justyna, mam 18 lat.
Planuję podróż do Grecji w drugiej połowie marca, najlepiej pod koniec. Cel Saloniki -> Ateny. Jestem bardzo spontaniczna, usmiechnieta od ucha do ucha i zawsze z pozytywnym podejsciem! Rok temu pojechałam na moją pierwszą autostopową wycieczkę, zupełnie sama i od razu do Szwajcarii! Od tego czasu pojeździłam trochę po Polsce, zawsze sama, dlatego mam ochotę znów przeżyć przygodę życia i pojechać za granicę, ale tym razem w czyimś towarzystwie i jeszcze dalej!
Czemu Grecja? Słońce, koncerty, zwiedzanie pięknych miejsc i wspomnienia na całe życie. Szukam kogoś kto tak samo jak ja jest odważny i głodny wrażeń, niczego się nie boi i che życ tu i teraz nie przejmując się problemami. Wiek i płeć bez znaczenia. Kocham spać pod gołym niebem, uwielbiam wyznaczac sobie cele i je realizować. Ale spokojnie, mam głowę na karku i jestem odpowiedzialna. Przygody przygodami, ale to bezpieczeństwo jest najważniejsze.
Piszcie na Surgical_Steel@wp.pl lub odpowiadajcie poniżej. Odpowiem na każde pytanie. Trzymajcie się Autostopowicze! :)
Awatar użytkownika
Surgical_Steel
Random

autor: hubi » 12 lutego 2015, 08:07

Kiedy dokładnie planujesz jechać i na ile ?? :)
hubi
Random

autor: Surgical_Steel » 15 lutego 2015, 20:18

Już wyjaśniam - musiałabym być w Salonikach 27 marca i w Atenach 28, bo baaaardzo chcialabym zobaczyc 2 koncerty akurat w tych terminach :) Ale oczywiście na samych koncertach by się nie skończyło! Dlatego najchętniej wyjechałabym jakos 20 i wróciła na początku kwietnia. Co Ty na to? ;)
Awatar użytkownika
Surgical_Steel
Random

Wróć do Europa