Witam. 6 czerwca lub ciut później (zależy kiedy paszport przyjdzie) zamierzam wyruszyć w podróż na Południowy-Zachód Europy. Celem jest Gibraltar, chociaż nie pogniewam się jeżeli mój towarzysz nie bedzie chciał tam podróżować

Jednakże jest kilka miejsc, które chcę odwiedzić i ich nie odmówię. Nigdy nie wypuszczałem się dalej niż do Pragii dlatego teraz chcę trochę pozwiedzać. Zamierzam odwiedzić Salzburg, Genewę, Wenecję, Lazurowe Wybrzeże z Monaco i St. Tropez na czele, Paryż, Lloret de Mar, Gibraltar, Porto, Amsterdam i gdzie mnie jeszcze poniesie. Powrót planuje na koniec lipca. Więc około 2 miesięcy w trasię. Po drodzę chciałbym sobie gdzieś dorabiać żeby mieć na jakieś piwko ewentualnie Colę. Nocleg pod namiotem w plenerze lub na ogródkach miłych ludzi. Szukam kogoś równie szalonego, który nie boi się wyzwań i nie będzie mi się mazał w czasie podróży. Mam 22 lata, niedługo kończę pracę (zwalniają mnie za 2tyg) więc nie mam czego już tu szukać. Jeżeli jesteś chętny/chętna to proszę o kontakt. Można po pertraktować nad trasą i innymi rzeczami. Ja ze swojej strony obiecuję fajną przygodę, bo nie znoszę nudy. Śmiechu co niemiara. Opalanie na plaży, wspinaczki po górach. I prawdziwe dni odpoczynku od szarej rzeczywistości