• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Online jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gość (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Jak Najdalej

Moderator: Monia

autor: Veniz » 12 maja 2014, 21:26

Witam. 6 czerwca lub ciut później (zależy kiedy paszport przyjdzie) zamierzam wyruszyć w podróż na Południowy-Zachód Europy. Celem jest Gibraltar, chociaż nie pogniewam się jeżeli mój towarzysz nie bedzie chciał tam podróżować :P Jednakże jest kilka miejsc, które chcę odwiedzić i ich nie odmówię. Nigdy nie wypuszczałem się dalej niż do Pragii dlatego teraz chcę trochę pozwiedzać. Zamierzam odwiedzić Salzburg, Genewę, Wenecję, Lazurowe Wybrzeże z Monaco i St. Tropez na czele, Paryż, Lloret de Mar, Gibraltar, Porto, Amsterdam i gdzie mnie jeszcze poniesie. Powrót planuje na koniec lipca. Więc około 2 miesięcy w trasię. Po drodzę chciałbym sobie gdzieś dorabiać żeby mieć na jakieś piwko ewentualnie Colę. Nocleg pod namiotem w plenerze lub na ogródkach miłych ludzi. Szukam kogoś równie szalonego, który nie boi się wyzwań i nie będzie mi się mazał w czasie podróży. Mam 22 lata, niedługo kończę pracę (zwalniają mnie za 2tyg) więc nie mam czego już tu szukać. Jeżeli jesteś chętny/chętna to proszę o kontakt. Można po pertraktować nad trasą i innymi rzeczami. Ja ze swojej strony obiecuję fajną przygodę, bo nie znoszę nudy. Śmiechu co niemiara. Opalanie na plaży, wspinaczki po górach. I prawdziwe dni odpoczynku od szarej rzeczywistości
Awatar użytkownika
Veniz
Random

autor: polbassic » 20 maja 2014, 21:10

polbassic
Random

autor: szkall » 23 maja 2014, 15:09

szkoda, że tak wcześnie chcesz wyjeżdżać... bo z chęcią bym z tobą pojechała, ale kończe sesje dopiero koło 20 czerwca :< Planuje w tym roku skończyć na południowy zachód, właściwie to moja trasa jest bardzo zbliżona do twojej. Już od jakiegoś czasu szukam kompana podróży, no ale jakbyś był zainteresowany przełożeniem wyjazdu na trochę późniejszy termin to daj znać :D jc to pisz na fb bo coś czuje, że tutaj bd rzadko zaglądac https://www.facebook.com/agnieszka.dzie ... photos_all
Awatar użytkownika
szkall
Random

autor: nasstazja » 24 maja 2014, 14:10

Również poszukuje kogoś, kto chciałby pozwiedzać po 13 lipca :) Wszystkie kierunki mnie interesują.
Awatar użytkownika
nasstazja
Random

Wróć do Europa