• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Online jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gość (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Fajki na sprzedaz

Moderator: mushek

autor: mariusz » 28 lutego 2014, 18:45

Z czym to sie je? Moze to pytanie jest banalne a sama sprawa nie warta klikania w klawiature, ale moze jest inaczej a ja tego nie wiem i chce to zmienic ;p
Glownie chodzi mi o sprzedawanie fajek w niemczech i francji, raczej na stacjach benzynowych. Da sie, czy ludzie sa nieufni? Czy obsluga stacji zrobi z nami porzadek? Ladnych pare euro moznaby tak zarobic w trasie, ale z drugiej strony slabo byloby zostac z dziesiatkami fajek i pustym portfelem.
Legalnie do Niemiec mozna wniesc od tego roku 300 papierosow, czyli 15 paczek.

inne info (od Marcin Miz):
W Norwegii i ogólnie Skandynawii przy każdym lotnisku opchniesz każdą ilość fajek w trybie natychmiastowym. Paczki do 30 zł. schodzą jak świeże bułeczki - bardzo często sami Polacy mieszkający w krajach skandynawskich przyjeżdżają specjalnie po fajki i płacą PLN-ami.
Ostatnio zmieniony 01 marca 2014, 14:18 przez mariusz, łącznie zmieniany 2 razy
mariusz
Random

autor: Pablito » 28 lutego 2014, 22:35

W Skandynawii chyba by się bardziej opłacało? Chyba, że są jakieś restrykcje odnośnie sprzedawania fajek i wódki o których mi nie wiadomo ;)
Awatar użytkownika
Pablito
Random

autor: mariusz » 01 marca 2014, 12:00

pewnie i tak, ale do skandynawii nie jade ;p aczkolwiek temat ogolny, takze jesli ktos ma informacje o np takiej skandynawii to jak nie ja to ktos inny bedzie zadowolony, wiec pisac ;)
mariusz
Random

Wróć do Inne