• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Online jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gość (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Po sesji na reset

Moderator: Monia

autor: trebron » 13 stycznia 2014, 16:14

Siema! Szukam towarzyszów w dowolnej ilości, a przede wszystkim pomysłu na wyskoczenie gdzieś w okolicy 18 lutego (data orientacyjna, egzaminy różnie się kończą; 23 mniej wiecej powinienem już być we Wrocławiu, z racji początku kolejnego semestru...) Loty na moją kieszeń są tylko do góry, Bolonia była dla jednej osoby a ja mam już 3, więc pytam, czy ktoś chce uciec na kilka dni GDZIEŚ. Ogarnijmy gdzieś niedaleko miasto, w którym wtedy dzieje się coś ciekawego (może nawet w Polsce) i przewietrzmy dupy na mrozie przy autostradzie! Oczywiście maksymalne cięcie budżetu obowiązkowe :D
trebron
Random

autor: Cesarz » 14 stycznia 2014, 02:07

Siema! Wysłałeś mi priva z pytaniem o to jak się dostaję do Bolonii.
Nie wiem czemu, ale nie moge odpisywać na privy bo podobno nie jestem zarejestrowany.
Do rzeczy, nie wiem jaka jest Twoja kieszeń, ale możesz spróbować polecieć do Bergamo i do Bolonii dostać się w miarę tanio pociągiem (http://www.trenitalia.com/ w wyszukiwarce wybierasz treni nazionale)

5
Cesarz
Random

autor: trebron » 14 stycznia 2014, 19:39

Dzięki za odpowiedź.
Sprawdziłem, ale w tym momencie niestety aż tak głębokiej kieszeni nie mam (chociaż w zasadzie wcale niedrogo)
trebron
Random

Wróć do Szukam kompana/-ki