• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Online jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gość (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Koło podbiegunowe - początek sierpnia

Moderator: Monia

autor: seeker » 26 czerwca 2016, 20:11

Witam :) Ponieważ początkiem sierpnia mam trochę wolnego czasu, planuję wybrać się stopem zwiedzać norweskie fiordy. Planuję trasę przez Litwę, Łotwę i Estonię, następnie promem do Helsinek, na północ przez Finlandię, następnie przez Szwecję do norweskiego miasta Narwik i powrót wybrzeżem Norwegii do Danii. Wyprawa na jakieś dwa tygodnie, niskobudżetowa, ze spaniem w lasach pod namiotem i kolacjach przy ognisku ;) Póki co jestem zdecydowany jechać sam, ale nie pogardzę towarzystwem :) Szukam sympatycznej i nienarzekającej dziewczyny, która lubi przygody oraz poznawanie nowych miejsc i ludzi. Doświadczenie autostopowe nie jest wymagane, ale entuzjazm i chęci już tak :) Oczywiście plan podróży możemy zmienić, chętnie też spotkam się wcześniej, żeby się poznać przed podróżą. Mój email: wmazurki@gmail.com
seeker
Random

Wróć do Szukam kompana/-ki