• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Online jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gość (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Bałkany lipiec/sierpień

Moderator: Monia

autor: zdzislaw » 28 maja 2016, 22:29

Cześć.
Mam na imię Paweł, mam 23 lata.
Zawsze byłem ciekawy świata i chciałem podróżować, ale nigdy to się nie udało z jednego powodu - nie miałem z kim.
W tym roku mam prawdopodobnie ostatnie typowe wakacje, dlatego chciałbym wreszcie się ruszyć.
Nie mam żadnego doświadczenia w podróżowaniu stopem więc wolałbym spróbować tego z kimś :) i wiadomo, że z drugą osobą raźniej i ciekawiej.
Planuję wyjazd na początku/ w połowie lipca. Do kraju muszę wrócić w połowie sierpnia.
Chciałbym zobaczyć Bałkany, szczególnie mi zależy na krajach byłej Jugosławii. Załączona mapa ma charakter bardzo roboczy :D - chcę o Adriatyk też zachaczyć.
Chciałbym w czasie podróży pozwiedzać i niespecjalnie się spieszyć. Nocleg planuję głównie na dziko/ w namiocie, chyba, że się trafi tanie zakwaterowanie.
Jeśli ktoś jest zainteresowany to podaje maila: zdzislawek52@gmail.com albo piszcie tutaj =]
Załączniki
balkany.jpg
balkany.jpg (358.2 KiB) Przeglądany 2322 razy
zdzislaw
Random

Wróć do Szukam kompana/-ki