• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Online jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gość (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

oczyscic dusze-europa/balkany

Moderator: Monia

autor: guzik » 04 września 2015, 19:27

Hej. Jestem Dawid, mam 25 lat. Od czasu do czasu. Ruszam gdzies aby oczyscic mysli i dusze. Zaliczylem srodkowy punkt angli i troche angielskich miast. Czechy chyba znam cale. Slowacji malo. Towarzyski spontaniczny z poczuciem humoru i dystansem do siebie - to prawie jak anons matrymonialny. (jak chcesz mozesz go tak potraktowac :P )

Tak tak szykam kolezanki do podrozy. Inna frajda gdy jedzie sie mieszana para, niz we dwoch typka.
(sytuacja w sklepie. Kolezanka kupuje regionalne piwo(gdzies w czechach) ekspedientka: - czy moge prosic dowod? Kolezanka: Moj czy syna(wskazuje na mnie)):)

Po calym zgielku roznych wydazen (nie boj sie nie marudze-choc czasem lubie) zaciskam zeby i wre do przodu.

Wyjaz skadkolwiek byle by przed siebie. Bez utartych szlakow i telefonow do mamusi. Dojade do Ciebie jak nie masz doswiadczenia.

Wyjazd bardzo nisko budzetowy. Autostop, namiot, cs,
Jesc to co zlowimy upolujemy. -zartuje choc nie do konca to tez moze byc element przygody.

Obecnie przebywam pod wroclawiem. Dojazd gdziekolwiek nie stanowi problemu. Preferuje kolezanke z zadnym lub malym doswiadczeniem. Gdyz sam duzo go nie posiadam ale jak masz doswiadczenie tez super. Jestem otwarty na rozne propozycje. Jak konsystencja gluta dostosuje sie :)

Gdzie chce jechac?
A czy to wazne? Masz propozycje pisz. Liczy sie sama droga nie cel podrozy.

Ps. Nie mam paszportu (z takich tam powodow :D ) wiec w gre wchodza tylko kraje unni.

Ps2. Chetnie wybiore sie na balkany. Wrzesniowa pogoda to odpowiedni czas na tamte tereny. Rowniez portufalia to moj cel.

Kontakt:
Mail: dguzicki[malpka]gmail.com
Kom" 530-720-194
Lub fb
http://Www.facebook.com/dguzicki

I pamiętaj:

Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zrobiłeś. Więc od­wiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żag­le po­myślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, od­kry­waj – Mark Twain
Załączniki
C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_10842289_891271234237891_3890519620798840563_o.jpg
To ja z anglii
C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_10842289_891271234237891_3890519620798840563_o.jpg (120.21 KiB) Przeglądany 2313 razy
guzik
Random

Wróć do Szukam kompana/-ki