• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Użytkownicy online: 7 :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 7 gości (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości

Dookoła świata

Moderator: Monia

autor: polak_m » 27 kwietnia 2015, 04:23

Witam, krótko , od dłuższego czasu rodzi mi się w głowie opcja na przejechanie świata. Poszukuję osoby, która ma podobne wizję. Wszystko można razem dogadac, sprecyzować, ułożyć. Jeżeli byśmy mieli podobne wizję to czemu by nie spełni marzeń ? Ps. Oczywiście podstawowym kryterium jest opcja nisko budżetowa ;)
Peace
Mateusz
polak_m
Random

autor: pokrzywka » 17 maja 2015, 18:24

hej:)
w mojej głowie rodzi się podobny pomysł:)
tylko powiedz czy masz jakies ramy czasowe?

pozdrawiam,
Monika
Awatar użytkownika
pokrzywka
Random

autor: MaciejChodak » 17 maja 2015, 21:33

Sam też na pewno będę się wybierał w podobną podróż, w trójkę by było jeszcze raźniej. W moim poście w tym dziale piszę dokładniej gdzie i kiedy bym chciał. :)
MaciejChodak
Random

autor: pokrzywka » 18 maja 2015, 07:42

Piszesz, że chcesz wyjechać w ciągu 2 miesięcy:) Ja mam zamiar wyjechać w ciągu 2 lat:P
a tak serio to gdy obronię inżyniera za 1,5 roku, chciałabym zrobić sobie rok przerwy na studiach, najpierw wyjechać na 2-3 miesiące do UK, albo gdzieś na Zachód, żeby zarobić pieniążki na podróż, a później wybrać się w w świat, ale szczerze mówiąc zależy mi bardzo na krajach wschodu, typu republiki poradzieckie, Rosja, a dalej Ameryka Południowa:) Poza tym chciałabym stworzyć z mojej podróży swego rodzaju projekt, żeby to było coś więcej niż tylko podróż dla samej podróży:)
Awatar użytkownika
pokrzywka
Random

autor: cgosiaa » 24 maja 2015, 08:26

Hej, nadal poszukujesz towrzysza do podróży? Ja na początek chciałabym przemierzyć zachodnią część Europy, Bałkany, ale wszystko jest do dogadania ;) Jeśli jesteś zainteresowany to pisz https://www.facebook.com/profile.php?id=1009851617
cgosiaa
Random

Wróć do Szukam kompana/-ki