• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Użytkownicy online: 8 :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 8 gości (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości

Azja Środkowa

Moderator: Monia

autor: LizzyBennet » 18 marca 2015, 20:26

Szukam towarzysza\towarzyszki podróży do Azji Środkowej w terminie lipiec wrzesień. Na pewno chciałabym odwiedzić Mongolię i powspinac się w górach Karakorum. Interesują mnie tez inne państwa - Kirgistan, Tadżykistan, Uzbekistan, etc. Jeśli jesteś zainteresowany \ a, to jest mi bardzo miło i zapraszamy do ustalania szczegółów. ;)
LizzyBennet
Random

autor: casprzet » 18 marca 2015, 22:24

Witam. Jaki przewidujesz koszt całego wyjazdu? Czy to raczej niski budzet tj. Spanie na dziko, wlasne jedzenie itp, po kosztach, czu raczej worek pieniedzy i wio?
casprzet
Random

autor: LizzyBennet » 19 marca 2015, 17:37

Jak masz taki worek, to się podziel. :D a tak na serio to ja z reguły jade na "biedaka" czyli namiot, dieta i jedzenie co łaska. Chociaż tym razem myslalam o jakimś samolocie w jedna stronę co by na czasie zaoszczędzic :D
LizzyBennet
Random

autor: solo.juve10 » 30 marca 2015, 12:29

Hej :) ja wybieram się do Azji, w sumie interesuję mnie dłuższy, bo kilkumiesięczny wyjazd, ale bardzo chętnie połączę swoją cześć mojej wyprawy z Twoją. Nie jestem ograniczony czasowo w żaden sposób, także nie powinno być problemu się jakoś połączyć. Daj znać czy nadal szukasz towarzysza do podróży i można się zgadać co do konkretnych planów i pomysłów ;)
solo.juve10
Random

Wróć do Szukam kompana/-ki