• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Użytkownicy online: 8 :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 8 gości (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości

Nad morze każdy może ;) (luty/marzec) ktokolwiek :)

Moderator: Monia

autor: Jakub » 15 lutego 2015, 22:31

Cześć! Jestem Kuba, pochodzę z okolic Bydgoszczy i mam 21 lat, dotychczas nie jeździłem autostopem na dłuższych trasach, raczej były to krótkie wypady z punktu A do punktu B, osobówkami, tirami, raz nawet na motorze :)) Od zawsze marzyła mi się dłuższa, kilkudniowa wyprawa po Polsce, fascynuje mnie to z jaką łatwością ludzie potrafią podróżować niemal bez pieniędzy. Dlatego postanowiłem wybrać się na przełomie lutego/marca autostopem nad morze, nie wiem ile dni potrwa ta podróż, myślę że jak się znudzi, to wrócę, aktualnie mam nieograniczony czas :) Zamierzam zacząć od wschodniego wybrzeża, ponieważ mam tam stosunkowo blisko, a później być może odwiedzić kilka innych nadmorskich miejscowości. Brakuje mi jednak towarzystwa, a wiadomo, że razem raźniej, mam nadzieję znaleźć tutaj kogoś miłego, nie mam praktycznie żadnych wymagań, jedynie by była to osoba miła i chcąca podróżować, więc ktokolwiek taki chciałby wyruszyć na północ i też szuka towarzystwa, odezwij się do mnie! :) Co do noclegów, trasy, miejsca wyjazdu etc etc na pewno się dogadamy. Pozdrawiam! Kuba.
Awatar użytkownika
Jakub
Random

Wróć do Szukam kompana/-ki