• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Użytkownicy online: 7 :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 7 gości (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości

Wyprawa do Santiago de Compostela

Moderator: Monia

autor: pawello402 » 30 grudnia 2014, 16:02

Cześć , mam na imię Paweł i 20 lat .Mieszkam w Kielcach. Lubię czytać książki . pisać poezje i oczywiście podróżować .Planuję wyprawę na początek lipca przewidując , że może trwać 4 miesiące . Oczywiście nie piszę o doświadczeniu , bo nie preferuję autostopu .Jestem nastawiony na poznawanie natury i nie ukrywam , że chciałbym przejść większość trasy. Poszukuję kompana czy kompanki , nie mam jakichś wielkich wymagań , ale myślę , że ta osoba musi być przygotowana fizycznie przede wszystkim i finansowo ( ok. 1200 zł) . Piszę już teraz , ponieważ chcę dobrze zaplanować tą podróż oczywiście droga jeszcze nie jest do końca ustalona , więc można się dogadać . Jeśli jest ktoś zainteresowany lub ma pytania proszę pisać na pawello402@gmail.com Chętnie odpowiem i pozdrawiam :D
pawello402
Random

autor: Angie » 03 stycznia 2015, 21:13

Hey, też zbieram się na przejście Camino de Santiago w te wakacje i szukam kompana / ki, najlepiej z doświadczeniem autostopowym. Obstawiam wstępny termin na koniec lipca/ początek sierpnia. Okres raczej krótszy,niż kolega powyżej :) Jestem również gotowa polecieć do Hiszpanii/Francji (z racji tanich linii lotniczych) i tam zacząć drogę - wszystko do uzgodnienia.
O sobie powiem tyle: znam podstawy hiszpańskiego,rosyjskiego i db angola, jestem studentką (23 lata, UMK), otwartą na świat i ludzi, nie boję się wyzwań i zarażam pozytywną energią. Jeśli chodzi o trasę, wszystko jest do dogadania. W Holandii (blisko granicy z Belgią) mam znajomych gwarantujących nocleg, ogarnięcie się i wyżywienie za free,więc fajnie byłoby o nią zahaczyć ;)
Wszelkie zainteresowane osoby pisać tu,bądź na fb https://www.facebook.com/angelika.krawczyk.14

Pozdrawiam, Angela :)
Awatar użytkownika
Angie
Random

Wróć do Szukam kompana/-ki