• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Online jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gość (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Szukam kompana/ki do Hiszpanii, start 26 stycznia

Moderator: Monia

autor: Ewe » 20 stycznia 2014, 12:42

Cześć, mam na imię Ewelina i 27 lat. Do tej pory jeździłam na stopa z Wawy do moich rodziców (130km). I też jeździłam troszkę w Norwegii ( z bratem, kuzynką i ogromną czerwoną walizą:)

Chcę teraz jechać do Hiszpanii, konkretnie Tarragony niedaleko Barcelony. To będzie podróż w jedną stronę, bo tam odwiedzę siostrę, i jak dobrze pójdzie będę pracować jako opiekunka do dzieci.

Po drodze mam nadzieję nocować u ludzi z couchsufringu (jak dobrze pójdzie), mam tam aktywne konto. Wstępnie możemy mieć nocleg w Niemczech i Francji.

Szukam kompana/ki, myślę, że tu wszyscy są normalni, więc po prostu kogoś z Was :) Jeśli nie na całą trasę, możemy podróżować razem jakiś odcinek.

Nie mam już fb, więc napisz mi wiadomość i porozmawiamy bardziej szczegółowo. Mogę na Ciebie poczekać kilka dni, ale muszę tam być przed 7 lutym, wtedy moja siostra ma urodziny.

Love,
Ewelina
Ewe
Random

autor: marek » 24 stycznia 2014, 15:44

siema czy jestes w polce ?ja chcialem zapytac czy znalazles kogos razem londowac?jezeli nieznalazles czy muglbym razem jechac?
marek
Random

Wróć do Szukam kompana/-ki