• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Online jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gość (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Majówka oraz 8-23 lipiec po Europie.

Moderator: Monia

autor: ASW » 26 marca 2017, 18:41

Witam wszystkich.
W tym roku dostałem upragniony urlop i postanowiłem go spędzić na swojej pierwszej wyprawie autostopowej. I tutaj jest Twoje miejsce podróżniku / podróżniczko. Chętnie zabiorę kogoś ze sobą, lub zabiorę się z kimś :mrgreen: . Nie oczekuję doświadczenia, zawsze wiadomo,że we dwójkę raźniej :) Myślałem nad tripem po Bałkanach, ale jestem otwarty na sugestie. Jedynym ograniczeniem jest termin urlopu podany w tytule :)

Ale zanim to nastąpi będę chciał wyjechać na majówkę, aby przetestować swoje możliwości i nie rzucać cię od razu na głęboką wodę 2 tygodni oraz przetestować ekwipunek.
Moim pomysłem jest tu Słowacja, Węgry, Austria, Czechy ( wybierz 1 lub 2 z listy :mrgreen: ), ale tutaj również jestem otwarty na propozycje.

Szukam osoby na jeden lub dwa wymienione wyjazdy :)

Krótko o mnie:
Jestem Kuba, Mam 22 lata. Jestem z południowej Małopolski.
Interesuje mnie wyjazd bardziej wypoczynkowy i głównie tym się będę kierował, ale nie pogardzę też jakimiś ciekawymi aktywnościami :)

Więcej informacji pod moim e-mailem: q12210@onet.pl lub tutaj na PW ( najlepiej tu i tu :D )
Pozdrawiam
ASW
Random

Wróć do Szukam kompana/-ki