Marzy mi się podróż po naszym kraju. W zasadzie nie mam jakichś określonych miejsc, chętnie zrobię to bardziej spontanicznie. Mam ochotę jednak pochodzić przynajmniej parę dni po górach. Jeżeli jednak chcesz udać się w jakieś konkretne miejsce - na pewno Ci pomogę
Chciałbym odwiedzić po drodze Seven Festiwal w Węgorzewie i Woodstock. Równie dobrze mogę na Seven pojechać sam, spotkać się po wydarzeniu w jakimś konkretnym mieście i dalej pojechać razem.
Jednym z celów jest przejechanie drogi jak najoszczędniej. Możliwe, że wezmę ze sobą gitarę i będę chciał pograć czasami z godzinę czy dwie na jakichś starówkach czy innych ciekawych miejscach.
Najchętniej nie brałbym namiotu, a jedynie brezent (mam całkiem spory, da się z niego zrobić prowizoryczny namiot), śpiwór i najpotrzebniejsze rzeczy. Chociaż raz na jakiś czas nocleg w hostelu nie zaszkodzi.
Coś o sobie:
Jeździłem dotychczas na stopa w trasy jedno - trzydniowe po Polsce i w zeszłe wakacje byłem w Chorwacji.
Mam 21 lat, studiuję, staram się aktywnie spędzać czas i poznawać nowych ludzi.
Gdzie można mnie spotkać:
Do końca czerwca jestem w Gdańsku. Potem na parę dni chcę zjechać w swoje rodzinne strony na Mazury, dokładniej Olecko.
Czekam na kontakt, na pewno się dogadamy!
FB: https://www.facebook.com/krzysiek.roman
Telefon: 790 695 978
No i oczywiście forum