• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Online jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gość (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

30.08-3.10 BAŁKANY!! DWA MIEJSCA w samochodzie

Moderator: Monia

autor: pppaaattt » 07 kwietnia 2015, 21:28

Polska, Czechy, Austria, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Macedonia, Grecja, Serbia, Węgry, Słowacja!! :!:

Góry i morze na Chorwacji, puszcze, parki narodowe Bośni i Hercegowiny szczyty i jaskinie Tatr, słońce, plaże, beztroska w trakcie przeszło miesięcznej podróży po Bałkanach. Źródła termalne, starożytne budowle w grecji! Zapierające dech w piersiach widoki. :D

Nasza podróż jest już wstępnie zaplanowana. Wiemy, że spodziewać należy się niesamowitych wrażeń! Wyszukaliśmy najlepsze miejsca, mamy kosztorys, plan trasy, noclegów. Korzystamy też z CS. Żeby marzenia się ziściły, musimy tylko zapełnić nasz samochód wesołą kompanią. Wciąż zostają wolne dwa miejsca, ale zapraszamy też singli.

30.08 - 3.10.2015, zwiedzamy tylko najciekawsze, najbardziej zjawiskowe i niesamowite miejsca oraz byczymy się w słońcu. Podróż jest długa, więc aby zminimalizować koszty, będziemy spali w namiocie i na CS. Płacimy tylko za paliwo, jedzenie i atrakcje.

Zapraszamy
Patryk, Magda, Kasia :)
pppaaattt
Random

autor: Freez » 20 czerwca 2015, 13:04

Cześć!
Mam na imię Wojtek, mam 24 lata.
Na stępie mam pytanie, czy jest jeszcze dostępne wolne miejsce w Waszym samochodzie?
Zainteresowała mnie Wasza wyprawa. Osobiście uwielbiam Bałkany, byłem dwukrotnie w Chorwacji(Makarska, Tucepi, Dubrovnik, Brać, Hvar, dolina Neretwy, spływ Cetynią), BiH (Mostar, wodospady w Krvavicy) oraz Budapeszt.
Bardzo chętnie odwiedził bym Bałkany, mam do nich sentyment, oraz bardzo dużo jest jeszcze do zobaczenia. Wasza trasa bardzo mi odpowiada. Jakie są przewidywane koszty na osobę, oraz skąd wyruszacie?
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź :) mój mail: freez1991@o2.pl
Awatar użytkownika
Freez
Random

Wróć do Szukam kompana/-ki