Cześć! Jestem Kuba, pochodzę z okolic Bydgoszczy i mam 21 lat, dotychczas nie jeździłem autostopem na dłuższych trasach, raczej były to krótkie wypady z punktu A do punktu B, osobówkami, tirami, raz nawet na motorze

) Od zawsze marzyła mi się dłuższa, kilkudniowa wyprawa po Polsce, fascynuje mnie to z jaką łatwością ludzie potrafią podróżować niemal bez pieniędzy. Dlatego postanowiłem wybrać się na przełomie lutego/marca autostopem nad morze, nie wiem ile dni potrwa ta podróż, myślę że jak się znudzi, to wrócę, aktualnie mam nieograniczony czas

Zamierzam zacząć od wschodniego wybrzeża, ponieważ mam tam stosunkowo blisko, a później być może odwiedzić kilka innych nadmorskich miejscowości. Brakuje mi jednak towarzystwa, a wiadomo, że razem raźniej, mam nadzieję znaleźć tutaj kogoś miłego, nie mam praktycznie żadnych wymagań, jedynie by była to osoba miła i chcąca podróżować, więc ktokolwiek taki chciałby wyruszyć na północ i też szuka towarzystwa, odezwij się do mnie!

Co do noclegów, trasy, miejsca wyjazdu etc etc na pewno się dogadamy. Pozdrawiam! Kuba.