• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Online jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gość (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Przywitaj się!

autor: Kaja » 09 lutego 2014, 21:45

Cześć,
Jestem Kaja i jestem z Krakowa :)

Chwilowo jestem autostopowo uziemiona, jako że jestem w ciąży, ale nie zamierzam robić sobie przerwy dłuższej niż konieczna :)
Stopem/rowerem zjeździłam spory kawałek Europy od Portugalii przez Norwegię po Turcję...
Chcę przezimować w jurcie w Portugalii i na przyszłą wiosnę wybrać się w stronę Azji rowerowo/konno długoterminowo.

Generalnie uwielbiam żyć :) zwłaszcza w dziczy, kocham adrenalinę i spać w jaskiniach i na hamaku pod gołym niebem, budzić się rano nad morzem, wspinać się, kąpać w lodowatych rzekach, zdobywać jedzenie i przede wszystkim poznawać :)

Pozdrawiam :D
"Zacznij tam gdzie jesteś. Użyj tego co masz. Zrób to co możesz :)"
Arthur Ashe
Awatar użytkownika
Kaja
Random

autor: fail » 10 lutego 2014, 13:39

Witajcie!
Mam 22 lata, na imię Aneta, obecnie mieszkam w Warszawie. Autostopem podróżuję od 2010 roku i zdecydowanie jest to tym, co kocham robić w życiu.
Pozdrawiam Was serdecznie i do zobaczenie w trasie!
Awatar użytkownika
fail
Random

autor: kask0 » 11 lutego 2014, 21:44

Cześć.

Jestem Kaśka, aktualnie przygotowuję się do matury. Moja przygoda z autostopem właściwie się dopiero zaczęła. Jednakże jest to autostop przez bardzo małe a. Spontanicznie zasmakowałam takiego sposobu podróżowania. I przypadł mi do gustu. Zamierzam pokonać większe odległości w te wakacje. Jeśli nie masz towarzysza podróży- chętnie się dołączę. :)

Pozdrawiam.
kask0
Random

autor: BillyM » 12 lutego 2014, 12:57

Cześć, tu Billy.
Założyłem konto, bo wierzę w wielką wymianę informacji na tym forum. Polska ma jedną z najlepiej zorganizowanych społeczności autostopowych. Trzeba to kontynuować. Bo jak się nie idzie do przodu, to się zostaje w tyle.

Trzymajcie się!
Wszystko jest trudne nim stanie się łatwe.
Awatar użytkownika
BillyM
Random

autor: BartoszCybula » 13 lutego 2014, 15:00

Witam! Tutaj Bartosz. Jeszcze nigdy nie podróżowałem autostopem, ale zawsze musi być ten pierwszy raz, tym bardziej, że fascynuje mnie poznawanie nowych miejsc, poczucie wolności towarzyszące podróży, a niestety ograniczają finanse, przede wszystkim związane z sumami przeznaczonymi na środki transportu. Jestem ogromnym fanem Europy Środkowej i regionu bałkańskiego, do tego stopnia, że zacząłem studiować język serbski. Liczę na to, że ta znajomość pomoże mi w pierwszej planowanej przeze mnie wycieczce do Czarnogóry. Mieszkam w Gdańsku, studiuję w Krakowie. W wolnych chwilach trochę czytuję, jestem melomanem bez umiejętności grania na jakimkolwiek instrumencie. Ciekawostką może być to, że znam język kaszubski, głównie z racji tego, że sam jestem Kaszubą. Liczę na porady i zrozumienie gdy palnę jakąś głupotę. Pozdrawiam. ;)
BartoszCybula
Random

autor: magdale » 16 lutego 2014, 14:01

Cześć! Magda z Rzeszowa! stopuje od dłuższego czasu, dzięki temu poznałam bardzo wiele ciekawych miejsc, ale również ludzi. :) Moim wielkim marzeniem jest Gruzja, Bałkany, podróż przez całą Europę Wschodnią oraz Islandia. Uwielbiam także pociągi, z którymi związane jest kolejne moje wyzwanie- kolej Transsyberyjska. Pozdrawiam! :)
'what ever you'll do in life will be insignificant but it's very important that you do it.' Gandhi.
Awatar użytkownika
magdale
Random

autor: MrBamBaam » 17 lutego 2014, 15:14

Heyah :)

Estem Kamil. Podróżuję autostopem już jakąś chwilę. Dla mnie autostop, to głównie ludzie i wydarzenia, a miejsca przy okazji :) Góry i wspinaczka. Aktualnie przywiało mnie tu w związku z poszukiwaniem informacji o Kazachstanie, Kirgistanie i ogólnie tamtych rejonach świata :)
Na forum byłem już kiedyś, ale po zmianach jakie nastąpiły, debiutuję.

Pozdrawiam :).
MrBamBaam
Random

autor: Agnieszka » 19 lutego 2014, 07:58

Hej,

jestem Agnieszka, pochodzę z Sanoka, a obecnie mieszkam i studiuję w Krakowie.
Lubię jak się dużo dzieje. ;)

Do zobaczenia w drodze!
Agnieszka
Random

autor: Pani Bovary » 24 lutego 2014, 00:17

Bonjour,

W sumie powinnam spać bo jutro z rana lecę stopem do Pragi...
... ale jakoś mnie nosi po internetach ;)

Przedwczoraj wróciłam ze stopa, z Barcelony więc mam nadzieję, że pranie zdąży mi wyschnąć ;)

Nie śpię chyba jedynie łudząc się, że od patrzenia będzie schło szybciej xD

...tak więc zawędrowałam tutaj - Witam jestem Zuzanna i mam tendencję do rozpisywania się o niepotrzebnych rzeczach ;)
Awatar użytkownika
Pani Bovary
Random

autor: rzepcia » 25 lutego 2014, 00:00

Cześć!

Super, że forum powstało
Mam na imię Ania, aktualnie mieszkam w Katowicach
Stopuję od kilku lat i również potwierdzam, że nie trzeba być ogarniętym! Dla mnie jest to najpiękniejszy i najbardziej doskonały w swojej nieprzewidywalności środek transportu (no i nie tylko) na świecie. Na razie moje serce zostało na Kaukazie - uwielbiam góry:3 I wszystko co związane z szwendaniem się po świecie, szukanie prysznica, noclegu etc. Najbliższy cel to Baku i wszystko co po drodze bądź niekoniecznie

Szczęścia życzę!!!!! Pozdrawiam Wszystkich! :D
Awatar użytkownika
rzepcia
Random

PoprzedniaNastępna

Wróć do Przywitaj się! :)