• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Online jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gość (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Przywitaj się!

autor: Massacre27 » 25 lipca 2014, 19:47

Witam, mam na imię Tomek, przygodę z autostopem zacząłem rok temu we wrzesniu zwiedzając Berlin, Essen, Frankfurt i Paryż :) Mam przejechane 4000km, a w tym roku planuję Bułgarię i Chorwację, a jak starczy czasu to Lizbona mi się marzy :) Jeszcze parę lat i łapię stopa na antarktydę. Pozdro trzymajcie się! :)
Massacre27
Random

autor: vtu » 26 lipca 2014, 21:58

Siema
Mam na imię Wiktor, 22 lata na karku, pochodzę z Kielc a obecnie mieszkam w Warszawie.
Staż w łapaniu mam nieduży bo około 1500km, tylko po Polsce i głównie krótkie wypady bo z wolnym czasem ciężko. Niemniej lubię to i jak tylko nadarza się okazja lubię ruszyć gdzie droga poniesie ;)
vtu
Random

autor: Yaro » 29 lipca 2014, 18:20

Witam wszystkich autostopowiczow :-)
Mam na imie Jarek lat30 pochodze z pomorza i kujaw .
Jestem osoba z drugiej strony czyli zza kółka
Jak sie nadarzy okazja to z mila checia zabieram autostopowiczow :)
Sam nie jezdze juz bo jestem za stary a poza tym non stop praca :-)
[color=#4080FF][/color]
Yaro
Random

autor: delaney » 03 sierpnia 2014, 11:41

Hej!
Jestem Dorota, 20 lat, studiuję i mieszkam w Warszawie. Na stopa zaczęłam jeździć 2 lata temu, ale bardziej na krótkie dystanse po jednym kraju. Teraz jestem świeżo po powrocie z Hiszpanii i dlatego postanowiłam założyć sobie tutaj konto-poznać spostrzeżenia i opinie innych autostopowiczów. Pozdrawiam ;)
delaney
Random

autor: tofisiek » 03 sierpnia 2014, 20:07

Hej,
Jestem Martyna (ale większość mówi na mnie Tofiś :)). Mam 23 lata i jestem z Gdyni ale studiuję w Lublinie. Moją największą pasją są psy a zaraz za nią podróże. Przyszłam tu, żeby poznać ludzi, którzy jak ja lubią autostop i żeby zaczerpnąć wskazówek tych bardziej doświadczonych autostopowiczów :)
Pozdrowionka!
tofisiek
Random

autor: kirakinga » 05 sierpnia 2014, 22:27

Hej!

Jestem Kinga i jestem frelka ze Slaska, konkretnie z Katowic. Mam 20 lat i studiuje prawo w moim kochanym miescie.

Jezdzilam troszke stopem, ale ostatnio osiadlam w Reykjaviku i moje wojaze zatrzymaly sie na lapaniu kogos kto zabierze mnie do pracy (autobusy tutaj zaczynaja jezdzic dosyc pozno, wiec czesto po prostu nie mam wyboru), mieszkam na srodku niczego, wiec uwazam to za spore osiagniecie.

Lubie rower, narty i ksiazki (najbardziej fantastyke). Gory wlasciwie tez. Kreci mnie nauka jezykow. Kocham tez jedzenie, ale to trudny zwiazek.

Az do teraz nie ruszalam sie poza Europe, ale zamierzam rozszerzyc dzialalnosc, kiedy juz wroce z Krainy Lodu.

Pozdrawiam z Reykjaviku i zycze milego dnia ;)
Kinga
Awatar użytkownika
kirakinga
Random

autor: samozelko » 09 sierpnia 2014, 11:00

Cześć! Jestem Samo Zełko! Pochodzę ze śląska ale mieszkam w Krakowie. Miłośniczka włoch i wszystkiego co włoskie, kocham reggae i ciekawych ludzi. W tej chwili jestem czlowiekiem ZAKOŃCZENIE. Kończe prace, skończyłam szkołę, zakończyłam 5letni związek...przed sobą nie widzę totalnie nic i czuje lekką beznadzieje! Dlatego postanowiłam się tu zarejestrować! Autostopem jeździłam tylko po Polsce ale we wrześniu wraz z koleżanką ruszamy do Włoch. Jedziemy totalnie bez pieniędzy. 50euro w kieszeni na krytyczne sytuacje. Później liczę zobaczyć też Hiszpanie i Portugalię, kto wie, może znajdę tu współtowarzysza? :-) Wierzę, że ta podróż do Włoch otworzy mi oczy i zobacze lepsze strony życia!
samozelko
Random

autor: bohema_r » 20 sierpnia 2014, 10:23

Cześć!
autostop od zawsze pociągał mnie swoja enigma, szaleństwem i przede wszystkim opcją poznania człowieka w różnych sytuacjach.
W końcu nadszedł czas na zaspokojenie swojej ciekawości i już za kilka dni wyruszam autostopem na tygodniowy spływ kajakiem, razem z moim przyjacielem,czyli przyszłym mężem :)
bohema_r
Random

autor: Anusiak23 » 21 sierpnia 2014, 08:32

siemanejrooo:)
Ania,ze Szczecina w tym roku we wrześniu planuje swój pierwszy autostopowy trip po Europie :D :D :D :D więc jeśli znajdzie się ktoś chcętny to zapraszam. Start z Berlina 19.09 :P :P :P :P :P
Życie codzienne, praca w Szkole Nurkowania- petarda na maxa-wszystkim polecam oraz jeszcze studentka :P :P :P :P

Hugsyyy:)
Ania
Anusiak23
Random

autor: paula.cherlickova » 23 sierpnia 2014, 07:00

Dzień dobry, cześć i czołem!

Mam na imię Paula, jestem z Wrocławia, kiedyś zaczęłam autostopować i cięzko było mi przestać, a potem przytłoczona szarością dnia codziennego - porzuciłam tą praktykę (!).

Polska, Czechy, Austria, Grecja, Szwecja - za wiele tego nie było, ale czuje się bardzo wprawiona :)

Wracam by odnaleźć kompana na francuskie winobranie :)
Awatar użytkownika
paula.cherlickova
Random

PoprzedniaNastępna

Wróć do Przywitaj się! :)