• Nowe posty
  • Posty bez odpowiedzi
  • Kto jest online
  • Online jest 1 użytkownik :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gość (wg danych z ostatnich 5 minut)
  • Najwięcej użytkowników (921) było online 18 lutego 2017, 10:31
  • Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Przywitaj się!

autor: Edyta » 31 maja 2014, 16:38

Witam!

Na imię mam Edyta i jestem z Lasu (najbardziej pospolitego mieszanego - dużo sosen, brzóz, buki, graby, modrzewie, lipy itd.), a podróżowanie to istotny element mojego serca. Uwielbiam zdobywać miejsca niezdobyte, jechać przed siebie z jedynym celem podróży "wrócić w całości". Kocham mój Dom, w którym nauczyłam się włóczęgi i powrotów. Do tego studiuję matematykę! o!

Miłego dnia temu kto czyta!
Edyta
Random

autor: thomek205 » 01 czerwca 2014, 14:36

Czołem :)

Na imię mi Tomek, zjechałem już stopem (i nie tylko) trochę świata- począwszy od Europy poprzez USA i Kanadę, skończywszy na Maroko. W najbliższe wakację jadę samotnie stopem do Nepalu (przez Iran, Pakistan, Indie- walczę o wizę do Pakistanu) Mieszkam i studiuję we Wrocławiu. Jak ktoś będzie chciał kiedyś pogadać o podróżach to zapraszam na piwo w moim pięknym mieście :)
http://www.podrozuj-i-zyj.pl/ - Nie mów, że się nie da i nie masz pieniędzy- podróżuj.
Awatar użytkownika
thomek205
Random

autor: malubik » 01 czerwca 2014, 21:24

Cześć :D

Jestem Gosia, mam 20 lat i studiuje w Warszawie :D Jestem amatorką chodzenia gdzie popadnie. Nie mam doświadczenia w autostopowaniu ale to moje wielkie marzenie, które w koncu chcę zrealizować! Więc jeżeli masz dla mnie jakąś propozycję to z chęcią jej wysłucham :D
malubik
Random

autor: Opos » 02 czerwca 2014, 08:32

Cześć!
Jestem Opos. Pochodzę z zagłębia kremówkowo-papieskiego. Stopuję od kilku lat. Do tej pory Chorwacja, Czechy, Słowacja i kilkanaście podróży po naszej pięknej Polsce. W najbliższych planach Barcelona. Zwykle podróżuję z gitarą i co jakiś czas zagram jakiś kameralny koncercik piosenki turystycznej i poezji śpiewanej własnego autorstwa. No i do przodu!
Pozdrawiam!
Opos
Random

autor: adam80 » 03 czerwca 2014, 20:29

:D Pozdrawiam wszystkich. :) Często korzystam z autostopu. Jeszcze studiuję, bo mia :x łem dziekankę dwa razy :evil: Zdarza się to nawet najlepszym :!: Wszystkich witam serdecznie i zagoszczę na tym forum pewnie dłużej.
adam80
Random

autor: Mechatron » 07 czerwca 2014, 11:14

Cześć, cześć.
Jestem Olek, chodzę do jedynego technikum mechatronicznego w mazowieckim, mieszkam 2 godziny od szkoły, na wsi. Z tego właśnie powodu zdarza mi się łapać stopa (na dodatek nie ma autobusów w weekendy). Zauważyłem, że bardzo to lubię, ale powrót do domu tą formą trwa za krótko i chciałbym spróbować czegoś więcej. Mam 17 lat i w wakacje za rok, chciałbym pojechać w podróż, nieważne gdzie, ważne że stopem :)
"szalony, inteligentny, dojrzały"
Mechatron
Random

autor: matibp » 08 czerwca 2014, 10:37

Witam wa bardzo, serdecznie wszystkich podróżników.
Jestem Mateusz, od pieszej podróżny już minęło 3m, byłem w Hiszpanii z kolega oczywiście na stopa wyrzuciłem szkołe na jakieś czas i porostu pojechałem, planowane 2 dni wcześniej, od tej cały podróżny zmieniło moje się podejście do życia obecnie nie długo wyjeżdżam do Norwegii.
Moi pragniemy tylko urzeczywistnię jest zwiedzić cały świat. Mój kompan z którym miałem, jechać co tam gada i mówi że do piero póżniej pojedzie, oczywiście jak ktoś chcę się wybrać stopem w świat zemną, mile widziany jest.. Jestem z Bielska Podlaskiego uczę się w białystoku.
matibp
Random

autor: mazi » 12 czerwca 2014, 22:12

Siemka :P
Właśnie zorientowałem się, że wgl. się nie przywitałem ( jestem taki nie kulturalny... ) także coś o sobie trzeba powiedzieć. Na imię mam Paweł i w autostopie siedzę już kilka ładnych lat. Zaczynałem w wieku ok. 15 lat i nie wzbudzało to u moich rodziców negatywnych emocji (o dziwo). Pierwszy pożądany trip za granice odbyłem w lutym tego roku i była to tradycyjna Hiszpania. Często spotkacie mnie na trasie Gniezno-Poznań-Gniezno. Czasami bywam zawiany a czasami wpadam na genialne pomysły. W sytuacjach kryzysowych czuję się najlepiej. Poważnie myślę o tripie Jachtostopowym mimo że doświadczenia zbytnio nie posiadam ;D Jestem otwarty na ludzi i na rożnego rodzaju sugestie więc nie spinam dupy o byle gówno ;D
Trzymajcie się i powodzenia na trasie :)
P.S Zawsze jak ktoś w Gno będzie i będę dyspozycyjny to można na browara wyjść :)
Awatar użytkownika
mazi
Random

autor: pokrzywka » 13 czerwca 2014, 18:44

hej, hej:)
nie wiem co napisać więc może po prostu się przedstawię; na imię mam Monika i kocham podróże, zresztą pewnie jak Wy wszyscy! :) moja przygoda z autostopem dopiero się zaczyna, ale jakieś tam doświadczenie w podróżowaniu już mam (chyba całkiem niezłe). Poza podróżami uwielbiam mój kierunek studiów (Geologia). Tak poza tym to powiem Wam, że życie jest piękne, a ludzie są super:) i w sumie to tego właśnie oczekuję od autostopu, że będzie mi to pokazywał na każdym kroku oraz tego, że przeżyję cudowne chwile z niesamowitymi ludźmi:)
Awatar użytkownika
pokrzywka
Random

:)

autor: daria_t91 » 16 czerwca 2014, 08:20

Cześć! :)
Jestem Daria. Studiuję dziennie w Poznaniu i dopiero w tym roku udało mi się zorganizować czas na wyjazdy - albo po prostu dopiero w tym roku się odważyłam. Jestem dość zielona, za sobą mam kilka wyjazdów po Polsce, jeden poza, który był niesamowity :)
Niedawno trafilam na forum i jestem pewna, że zasięgać informacji będę tu nie raz ;p

Pozdrawiam :)
daria_t91
Random

PoprzedniaNastępna

Wróć do Przywitaj się! :)